Днес

Замръзналите капки от вчерашното слънце се изпариха… има надежда за Топло. Вчера пак не можах да гледам Corpse Bride… беше ме обхванало странно вдъхновение за готвене, от вратата за тигана – крем супа, пилешки шницел със спанак… не е добре. Като се нахраних, седя си на масата с празна глава, подпряна на длани, а котарака се намести в скута ми. По мен плъзна едно такова блаженство и ми бе все едно дали ухая на манджа и къде съм. Малко преди да заспя се преместих пред компа. Беше ми студено и просто се свих на кравайче. И филма пак отвися… нищо, когато.
Слушам Roxette Днес с вкус на LZ натурален и кафе… отдавна не бях посягала към тях. Навремето знаех и текстовете, и си ги пеехме с братчедката като се съберем в баба ми. Купища нейни снимки, бабиния сладкиш с мармалад от печени сливи и Roxette… и точно в момента дойде ред на любимото ми парче – Vulnerable… я малко мах., Workstation-ите за тест на едни яки TFT-та ще почакат. Страшен клип има парчето… пълно Безвремие, Per Gessle си се размотава по бели дънки и бежов пуловер на един пуст плаж… трябва да си го намеря, м-дам.

“She’s so vulnerable, like china in my hands
She’s so vulnerable and I don’t understand
I could never hurt the one I love…”

4 Comments

 1. bratovchedkata

  Eti, nqma sluchaini neshta, kakto obi4ash da kazvash – I moqta ljubima pesen e ‘Vulnerable’, kakto i ‘Listen to your heart’.

  V posledno vreme chesto posqgam kam poslednata – stranno, no s polovinkata namirame obshta nujda da q slushame – postoqnno e v playlist-a.

 2. Eti

  Мила, знаеш колко си ви обичам и двамцата… тия дни гледах “онази” снимка, вашата, в планината… няма друга такава, като едно сте:). Много и се кефя… да, няма случайни неща, макар да ги побутваме понякога, но то това е Магията. Не може без нея:). Ще се радвам много, ако ми драсваш по някой ред. И без това рядко се виждаме и ми липсваш.

 3. g

  аз залагам на:
  never is a long time
  queen of rain

 4. Eti

  :))) и тези (албума Tourism), ДА:)… и още и още;)… имам 12 албума техни … но и мен ме теглят повече баладите им, всъщност това си е доста субективно… Listen to your heart;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Required fields are marked:*

*