Sade Sade

Sade in BG

Sade е част от живота ми, осмислила думата “джаз”, а нейния топъл и плътен глас е съпровождал моменти, за които днес се сещам с усмивка. Нейната музика е компанията, която съм пожелавала в часове на усамотяване и сгушване в мислите, в моменти на отдих от ежедневието. Тя е елегантна и специална, юутна и отпускаща, като стар приятел, с който споделяш мигове с удоволствие.

Очаквах с нетърпение концерта. Стисках разпечатаните месец по-рано електронни билети, за които организаторите странно защо, бяха предвидили само един вход. Залата се оказа доста по-голяма от представата ми за нея.

Схемата на сайта не дава ясна визия за размера и точното разположение на местата спрямо сцената. Но не съжалявам за нищо. “Тhe time is right” и точно сега имах нужда да бъда там.

Sade Adu е истинска джаз принцеса на сцената. Суперлативите, които бях прочела за концертите и се оправдаха. Станахме свидетели на уникална мултимедийна сцена, на която глас, видео, танц, светлини и феерични екрани се смесваха във вълнуващо представление.

Благодарение на Нат, успях да щракна няколко кадъра за спомен. При тези условия и отстояние за качество и дума не можеше да става. Нито ще накара пропусналия концерта да настръхне от въздействието на всичко това. На мен ми стига, че бях там и преживях това красиво събитие в чудесна компания.

Refrain: Love is stronger than pride

Key moments: mmm, jaaaaz. сънища с кошмари от един отминал период. страница нова. златно и пурпур. винтидж фантазии.

Chat of the day: какво искам?

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Required fields are marked:*

*