Recorded Live At Fairy Tales (2)

memorymain_s.jpg

Nene Thomas

Присетих се тези дни за красивите и изящни рисунки на Нене, покрай мирисът на есенни листа и бръшлян в докторската градинка. Като казах бръшлян… много обичам изкушаващата комбинация “зелено-червено” и както Цвети казва, ама зависи какви;)… ех Делериум какъв клип имаха (Ария май), с кадър в една тъмно-червена вана, в нея тъмнокоса жена с дрехи, а по повърхността на водата плуваха зелени ябълки… пак се отнесох…

direwood_s.jpg

В събота след фитнеса отново си повисях в градинката, в компанията на сладолед Феникс, но бях със старата ми спортна чанта Killer Loop (хъм, доста приятно тонирана модна фотография, кефи… а и на слънчевите цайси има форма, като на моя Pollaroid;) – подплатена с дунапрен и изнесена пред тялото, което ме изкуши да натикам вътре и щрака. След работа днес пак си повисях там. Наоколо беше пълно с тичащи деца, но аз си бях приседнала на един свидетел на римската империя мей би, пиех студена минерална водица (Банкя, сестра ми естественно, как иначе! с тези феъри реклами ме зарибиха страшно;) и по мен се разливаше едно безметежно умиротворение и спокойствие, подритвах шумолящите ръждиви листа на кестена и се чудех коя ли красива куртизанка е минавала покрай същата тази колона, не се питах колко ми е сметката за ток и дали съм платила интернета. За сметките ще мисля утре, както казваше Вивиан Лий в Отнесени от Вихъра.

always_s.jpg

А това е “Always”… моята есенна фея-любимка… дали е инфантилна слабостта ми към подобен приказен стил … всъщност красивото си е красиво… Винаги;). Изкушаваща тениска открих с нея на сайта, ех.

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Required fields are marked:*

*