Амбиент нощи

an1c1_1.jpg

Миксирани от Alex Hephaestion. Покрай ценен линк с музика, който ми дадоха попаднах и на тази серия. Тази вечер успях да изслушам 2 албума. Добри компилации са. Май ще се поразтърся за още от този  ambient ‘non-stop’… но и аз вече изспускам края, какво етикират с ambient, какво с new-age или chill-out, като всъщност всичко си е RELAX. Перфектна е за работен фон. Напоследък як музикален глад ме гони. Тоя блог ще го обърна на “моите музикални щения” като гледам как е тръгнало.

Събота и неделя, че и понеделник издържах без нет и комп в къщи. Прекрасно се почувствах. А и времето бе чудно. Съботата и на фитнес бях, и с Цвети помиткахме из центъра. Почивните дни София по се трае. Като влезеш в докторската въздухът ухае като в морската. Затова и късно вечерта се срещат кротки групички насядали на въздух по пейките. Срещала съм дори ентусиасти с китари, съвсем по хипарски. И като излезеш от този зелен периметър те блъсва отново сити-уханието на един претъпкан и отровен център.

Неделята пък си отвисях кротко на слънчевия балкон, направо си бе лято. Котака се грее сгушен в мен, а аз изядох с кориците BravaCasa, сякаш има значение италианския поглед над дизайна (всъщност откакто съм с тоя щрак, обръщам внимание на кадрите вътре)… ама нали като си се прибера и седна със стъклата насред вилата, ще има да се чудя от кой край да я хващам и с кой обектив. Това ми е 2-рия личен проект. Имаме да ъпдейтваме с Цветката сайта на Феба, че той остана със снимки отпреди век, а си има редовни посетители, текат резервации и всичко е 100% чужденци, не върви да ме мързи.

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Required fields are marked:*

*