Making of the BBBL VIDEO – Natalia Zlateva

Vote for me

Макар, че пиша 2 седмици по-късно, след заснемане на клипа и фото-сесията, споменът и емоциите са още живи в мен. Би трябвало да благодаря горещо на Натали, защото тези 2 дена ми вдъхнаха живот в тежък период, когато имах нужда от положителни емоции. И това още повече затвърди с. Буката в моята класация за “специални места”, където бих искала да се връщам отново и отново.

Нат (както аз си я наричам с обич) е уникална жена, която не спира да пътува, да изследва и опитва живота на вкус. Тя самата е пъстра и шантава като живота, в най-хубавия му смисъл. И е много истински човек. Има личности, които притежават кармата да привличат събития, какъвто и път да поемат. А нейният е бил нелек и пълен с цветни приключения. Нат не се страхува да е себе си. И това е достойно за възхищение.

Начинът, по който поема на път е предизвикателство дори за мъжете. А разказите и предизвикват ококорени и възхитени погледи, и смях от сърце. Понякога имам чувството, че съдбата я е възнаградила с възможността да живее интересно, заради всички нас. Надявам се от все сърце, че някой ден ще срещне мъжът от правилната порода, за да е още по-красив пътя и.

И ако все пак почитаемата комисия реши поне веднъж да даде право на жена, от малка и екзотична страна, да ни разказва за пътуването си по света – Наталия Златева е Човекът.

 

4 Comments

  1. И аз съм една от щастливците, които познават Натали. Тя е магия и магнит. Където има нещо интересно да се случи – все на нея се случва. Но и умее да създава интересни ситуации. Много жизнерадостен и омайващ човек.

  2. Eti

    Аз лично, с нетърпение очаквам класацията, за да видя къде сме се изкачили с честна битка на фона на най-промотирания БГ клип, който включи в борбата и силата на телевизията. Нима и други клипове не заслужаваха нужното внимание?! Според един приятел, не сме били готови за битка по български. Но пък си взехме поука! :)

  3. НАТАЛИЯ

    Благодаря ти за хубавите думи, Ети и благодаря на двете за подкрепата! Шестнадесето място от близо 1200 клипа, си е цяло постижение! Сега един куп народ разбра за България, Родопите и Буката!! Ако журито избира честно, все още имаме голям шанс, защото нашето е увлекателно и различно! Но така или иначе пътешествията и приключенията няма да секнат! Те сами ще ни намерят! ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Required fields are marked:*

*