Пищисване

Много хубава думичка… май от баба ми съм я прихванала. Като изядох бисквитената торта, малко ми помина главоболието и изтръпването на опашката. Кривогледа станах с това “преливане” на блог.  Ръчно – постовете и коментарите с цел да подредя номерацията, че беше антилогична. Айде с постовете гледах в 2 екрана, ама при коментарите станаха 3… да не говорим, каква хамалско-досадна работа е. Цвети забърсваше след мен линковете и така двете се справихме за 2 дена – чудно. Къщата е наредена, мога да я обитавам. Е коментарите станаха от зад на пред. Ми все нещо такова ще свърша…

От седмица ходя по улиците с очи към дърветата, за разлика от нормалните хора, дето си гледат в краката. Есента започна. Вече има цялостно преоблечени в кехлибар дървета. Вчера опитах да “преоблека” и косата си, но с оцветяващ шампоан, макар и на L’Oreal не постигнах търсения ефект – да не ме познаят. А казах на Цвети, че цветът е нещо като косата на Светло (м/у светло кестенява до тъмно руса)  и тя оцъкли очички. В къщи ме предупредиха, че ще спя на балкона. Най-накрая ще взема кутията и при Ирка да забъркаме цвета, и айде с баданарката, пък квото стане. Ама това чак след месец. Пак получих предупреждение след утешителната незабележима промяна – зимата идвала, на балкона щяло да ми бъде студено.

Сестра ми се забави над седмица с изпращането на зарядното… страдах умирайки бавно :D… не е смешно. Така ми се снимаше, че чак ме болеше. Днес зарядното си дойде с куриер. Бях на косъм да си купя 2-ро. Картата на София е изпъстрена с виртуални кръстчета… “ето тук кадъра с дървото и павилиона за вестници… ето тук е балкона с колелото, там пък е червеното до ръждиво дърво”… нямам думи. А и почнаха огнените залези. Вчера много се радвах на къпинени облаци и синьо небе. Изгревите нещо пропускам напоследък – все на бегом от леглото. Всъщност за тази година бележа има няма 3-4 изгрева, включително джулая дето посрещнах в 5.45 на варненския плаж с 30-ина чайки и един турист-гмурец.

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Required fields are marked:*

*