Тези дни

Почвам този пост 2-ри път, след като се сринаха тоците в сградата. Най-накрая ще сложим UPS-и. Чоглаво ми е тези дни, като наблюдавам колегите… прекомерната отговорност и властта водят до неподозирани метаморфози, започват да изплуват де що скрити лимонки имаш… и не ми харесва как се развиват нещата. Напрежението е яко. Мен поне след 7 години с тях ме признаха за “черна дупка” – поглъщаш инфо, анализираш, но навън – нищо хахахах. Май яко успявам да се владея, дори като ми избие съм умерена. И така… показателен за промените бе фирмения семинар на Езерец. Фирмата се разполови покрай чалгата – за или против, и неслушането и “пенсионерски” признак ли е… За пълни глупости… е и алкохола спомогна. Тръгнала съм си точно на време, за да избегна разигралата се “война”. Въобще напоследък все с такива разочароващи оптимизма случки се сблъсквам. И се чудя… къде се дяна зрънцето добро в нас. Все по-оскотели душички срещам:(. Така сме се вкопали в черупката си… ето миналата събота, на паркинга на Метро. Един тип бе завардил 5 места на 3-та редица. Как става ли? Половината ти кола паркирана на очертаното място, другата половина стърчи на алеята. “Кавичките” около 5-те места бяха затворени с друг пич. Разтовари пред очите ми количката за пазаруване на едро, заряза я пред колата – сиреч на алеята и се измъкна на заден. Наблюдавах невярващо как колите минаваха на косъм, като на слалом покрай тях. Преместих количката тихичко ругаейки (колкото ми позволява речника), но за съжаление нямах пирон да спукам гумата на паркиралия нещастник. Така ли “слепешката” имаме претенции да влезем в Европа… незнам.

Иначе хотелчето не беше лошо. Близо до Благоевград, симпатично, чистичко, спа център – изтествах фитнеса и сауната. Последния чифт джапанки ги изяде кучето, а си бях забравила и банския, та се наложи посред зима на -3 градуса да си купувам. А това се оказа сложна работа. Поне джапанките са готини, имаше намаление на Converse в червено, черно и бяло. Тази марка помня с готините им кецове. Сега ми изплува една морска Снежанка по джапанки и с шапка – гугла с помпонче хехе. Шведската закуска бе умърлушена. 3-ма карахме на вегетарианско меню и половината ми вечер премина в това да си прося полагащото ми се основно ястие, което така и не ми поднесоха. На колегата детенцето се бе разболяло. Поискаха 2 препечени филийки и чай. Донесоха им сметка за 1.20. Е няма подход към клиента и няма да се научим в скоро време. Въпреки отстъпката за 30 човека, сметката за целия семинар бе повече от покриваща тези 1.20.

Като оставим всичко това назад, се сещам как избъзиках на семинара един колега по повод новия календар на Pirelli (въпрос на чест за колегата, да го притежава;) – култов не само с това, че покорява мъжката част с известни имена и красиви тела, стилно заснети… но този път изцяло с BW визия и финна еротика. Честно казано с моята фантазия и поглед над “нещата”, бих внесла подобрения в кадрите;)… но това съм си аз.

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Required fields are marked:*

*