Листопада приключи

Листопада приключи.

За сметка на това пък,

има мъгла…

Хехех и то яка. И така май от 2-3 седмици? Вчера щяхме да си пропуснем пряката даже. Спрях да мета листа, натрупаха се… поскачах радостно на купчинката, слегнаха се… ще ги оставя за храна на нов живот… на Пролет. А мъглата ще подгоня с метлата. Първо ще мина през мейла, после през дисковете, ще архивирам де що има ценно и ще просветнат зимните пейзажи в черно-бяло. Чисти до съвършенна хармония. Ин и Ян на везни. Дори Роси запалих по BW и тия дни ще си взима лента.

Видях снимките на “конкуренцията” от сватбата :)))… тц, нищо няма да кажа. Но вече знам, има надежда за мен. Има! Така че, продължаваме с фотографията. Онзи ден разгледах на схема устройството на щрака и правила как да пада светлината, спрямо обекта и този зад кадър. И други умности имаше в руската книжка, ама се постарах като жена да ги забравя бързо:D, да не прекъсвам експеримента “може ли човек да щрака кадърно и резултата да кефи, без да е чел профи литература”. Ще се разбере края на годината, като си видя на длан (разбирай екран) резултата. Един букет от моите моменти. Тва дето ме е теглело да вървя напред и навътре хехехе.

И понеже сме края на годината… в студената прегръдка на Зимата, но най-вече декември;)… това е месецът на войните (ударение на “во”!) – амазонки и кентаври. Огнен месец – тлееща жарава в камината, парене в премръзналите пръсти ловили снежни пеперуди, топлия ни дъх осезаем повече от всякога, горещото ни сърце с мисълта за тези, превзели го и с какво ще ги дарим по празниците… не защото е традиция, а защото го искаме. Както каза баща ми – не искам подаръци, искам да се видим.

Нооо, стрелците са упорита порода. Такава дето като и иде да дава от вътре няма мяра:). И понеже от тая порода около мен бол, наложи се да сме организирани и да се допитаме един до друг, с какво най-полезно и желано да се дариме (за мен е ясно – фотопавилион.ком). Списъка е готов и всички ще са хепи:).

Цветката изтегли тoку-що Крадците на сънища (3 дена чаках!). Много съм доволна, такъв кеф!!! Заобикаляща музика до дупка. А преди 5мин. приятел ми пусна реклама на новия албум на Лорийна… обичам да ми четат мислите:).

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Required fields are marked:*

*