Center Of The Sun

   Conjure One & Poe

Малко се постреснах като отворих сайта на Poe (Ann Danielewski&brother), доста е цветен;). Вече не се сещам, колко пъти съм писала за проекта на Delerium – Conjure One… много. От сборен chillout албум попаднах на Center of the sun. И по нишката стигнах до едноименния им албум и Extraordinary Ways… май той по ми е на сърце от другия. Последния път във Варна беше с мен. Всъщност доста често е с мен като съм тръгнала с щрака. Имам любими песни и в двата – Endless dream, Face the music, One word, Manic Star, Extraordinary ways, Tears from the moon (ft. Sinead O’Connor)… В дъното на conjure one стои Rhys Fulber, създал Delerium и Front Line Assembly.

Почти съм сключила договор с обонянието ми да откажа кафето в полза на организма… до момента в който не се размина с някой носещ кафе… почти като на реклама вдишвам отминаващото ухание със затворени очи. Имам си и любима реклама на кафе по телевизията, може би по-хубава не съм виждала отдавна … Douwe Egberts в златисто-кафяви цветове, при това красиво заснета с красива жена… уловили са магията на кафето. След месец въздържание убивам човек за шоколад и дори ей тая картинка с бучка кафява захар (както го пия) може да ми разкриви крехкия баланс… пуста хомеопатия. Попаднах на проект на Douwe Egberts – Senseo (което не съм виждала тук) и Philips – дизайнерска кафе-машина. И понеже се отплеснах по кафето, ще се доотплесна по клипа на Nelly Furtado, която ми влезе в главата от World Music Awards – All good things come to the end. Гаден е записа, но бих си намерила по-добър само заради идеята със стола, сервиза за кафе и захарницата хихих.

Много шашав период… такъв е и на бачкане. Ще ми се да не се бяха стекли така нещата, но… това е живота. Нещата просто се случват. Ииии

And she sings
‘They say the most horrible things
But I hear violins, when I close my eyes
I am at the center of the sun
And I cannot be hurt
By anything this wicked world has done’
 

6 Comments

 1. stra6imir

  Случайно ми попадна една кафе машиа Philips SenSeo Crema, бяха я захвърлили с мисълта, че не работи. Но пък в моите ръце проработи. Предполагам, че е един от първите модели. В момента проблема, е че незная от къде да си намеря от тези специфични пакетчета кафе, които са специално за нея.

 2. Eti

  Машинката е само за манияци;). Те и лаваца имат такива пакетчета. Предполагам от вносителите на Philips… или в големи вериги, където ги предлагат – Техномаркет напр.

 3. strashimir

  Виж там не се бях сетил да търся! Ети, ти да не би да имаш такава?

 4. Eti

  Хихи, отказах кафето след 1 месец хомеопатично въздържание:). Не ми говори за кафе. Ароматът му много ме дразни понякога. Това ми липсва:)

 5. deniz

  conjure one i delerium sa nai dobrite i imat strahotni pesni

 6. Eti

  ;) айде волумето на мах! поздравявам те с твоята любима песен на delerium:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Required fields are marked:*

*