Пет неща, които не знаеш за мен

Преди малко Георги ми прехвърли топката и аз каквато съм си устата с близките около мен, доста ще се напъна. И така:

 • Една серия от първите ми бебешки снимки, на около годинка е как стоя в/у купчина с книги по фотография и държа здраво фотографска лента с две ръце, захапала я по средата. Странно като се има предвид, че снимам от 3 години – 2 със сапунер и 9 месеца с dslr и не съм прочела ни една книга по ?-са. Сигурно ми е в кръвта;).
 • Като дете мразех името си – в гимназията от 700 човека имаше само още едно момиче с такова, френското си “Р” и дългите си крака (бях 2-ра по височина в класа). Понякога децата издевателстваха над мен с подигравки или ме караха да им пея “О, Шан-зелизе” и по някое време намразих и училището.
 • В 3-ти клас развих търговски нюх, продавайки колекцията на Дядо ми от монети от цял свят. Сега горко съжалявам, но тогава учителката ме накара да върна паричките и прибера монетите обратно… ясно е, че не стана точно така.
 • Подобно на Йовко и аз бях зле с комбинативността. Стигах до наместване на 1-2 квадратчета и ги довършвах с отлеп-залеп. След това ми писна тази липса на успешен край и зарязах кубчето под леглото.
 • Превърнах се в жена под жестоката музика на Enigma. (албумът май беше Кралят е мъртъв – да живее кралят)

Да добавя ли нещо като бонус… (един пясъчен часовник се появи отнякъде)…

о да – завърших Информатика, но и досега мразя да програмирам. Просто не го мога това композиране и туй то. Трябваше да стана балерина или там нещо по-арт.

Имам мечта да свиря на пиано и имам електронно такова + уроци. Също така план да залегна над френския, а не да се жалвам за тази ми природна даденост…

И кучето ми не знаете как се казва, ама айде да спра дотук… че бач… тичам

И както ми напомни Георги… да предам нататък

ox айде мучо – ти си и ти Алекс 

и май ще спра дотук, щото блогърите около мен просто свършиха, повечето ми приятели нямат блог и не четат блогове или поне аз не знам

6 Comments

 1. трабва и да прехвърлиш топката? :-)

 2. Eti

  Прехвърлям, прехвърлям…

 3. ча-ча-ча

  Хм? Шо стана бре?

 4. Eti

  Кое стана?

 5. ча-ча-ча

  Обърках се :)

 6. Eti

  ей ти пеперудата:), ха да те видя

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Required fields are marked:*

*