Recorded Live At Fairy Tales (3)

  

Ровнах се из нета за някаква дума и попаднах на сайта на Ballistic Publishing и в частност Ballistic Masters – постер книга с творби на най-добрите дигитални артисти в света. Като магнит вниманието ми бе привлечено от Linda Bergkvist и нейните нежни мистични илюстрации. А на официалният и сайт има tutorials за дигитални художници… хареса ми, само не знам дали моя таблет ще е достатъчен да опитам. И тя подобно на Нене Томас има прекрасна фея-есен. А това е самата Линда – допада ми идеята. Аз бих си направила подобен CV-портрет… ако не, поне се сещам на кого ще направя и с книгата “Алиса в страната на чудесата” в ръце.

М/у другото се опитах да се сетя за любимите си играчки като дете… ето някои от тях – парцалените кукли на баба Дора, ходещата немска кукла, която беше и говореща, руската Малвина със синя коса, Мечките! и най-вече едно сиво мече, степано от прегръщане, и един бял ревящ голям мечок с изцапана муцуна, щото го хранех, също и железния конструктор, влакчето с батерии и пумпала. Имаше един фитнес уред диск върху диск с лагер по средата. Качваш се и извивайки се в кръста наляво-надясно действаш за тънка талия. Аз сядах по турски и се врътках докато изпадна нанякъде… трябва да има още, ама ми е смътно. Ох дървеното конче! Цвети ме подсети.

На сайта на балистик срещаш и имената на велики майстори на визуални ефекти: Andrew Jones, Viktor Antonov, George Hull и Nicolas “Sparth” Bouvier.

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Required fields are marked:*

*