Пролетен уикенд

Дата: 20-21.01.2007

Време: Синьо небе в комбинация с ярко майско слънце, прорязващо погледа… дори слънчевите очила не поляризираха до степен на проглеждане. Вървиш и вдишваш топъл въздух с ухание на земя. Вятър – варненски. Особенно в събота сутринта. Кокичета. Тотално природно объркване.

Подходяща дейност: простиране на пране, лежерно моткане по улици, паркове и планини с колело, кола или пеша, в компания на приятели, куче, дете или себе си, с щрак или с балони в ръка, с книга или любимо списание, похапване на крак и пийване на въздух;).

Key moments: Колела, червено, палачинки със сладко от малини, люлки, пилешки дюнер (трябва да ги откажа), “случайни” срещи с мислени хора, щрак-подщрак.

Refrain: Dance4Life – DJ Tiesto (Feat. Maxi Jazz)

Justice, dues and rights gone clear
And the and the youth we have will start this year
And the youth we have will start this year

Dance 4 Life (12x)

b.t.w. Такива жизнени клипове с намахания наглец Maxxi ми напомнят времето като се преместих в Софето, гонеше ме яко депресия и клаустрофобия, купувах си сама цветя (обожавам ярко-червени и жълти лалета) и огромни балони – оранжеви!… един ден бях твърдо решила да се прибера с балона и се качих с него в претъпкания автобус – кадър! и всички ме гледаха, но не ми дремеше… искам се същата.

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Required fields are marked:*

*