Just Be

Той: “Знаеш ли какво е отвън?”

Тя: “Знам какво е отвътре”

Времето е все така ненормално прекрасно. Само дето организмът е готов за зима, не за пролет… и на фитнеса едвам се напънах да си направя програмата, а и Dido я нямаше да ме вдъхновява, mp3-ката остана в офиса. Доволна съм… мисля, че почвам да съкращавам безкрайните и уморителни описания. Сигурно в един момент ще ми прелее и ще излея някое есе. Но по-добре така… аз самата губя търпение да чета излишни словоизлияния, след като мигЪт и важността му за теб, може да се каже с няколко кратички думи. И така магията се съхранява.

Chat of the day: “И… да не забравиш да ме търсиш, докато съм млад”

Key moments: работа, планове, договор, фитнес, музика на макс, небесно синьо

Refrain: Just Be (DJ Tiesto ft. Kirsty Hawkshaw – работила с Orbital, Buuren, Tiesto, Sleepthief – парчето Chauffeur, Hybrid в албума им Morning Sci-Fi, открит от мен заедно с първия слушан на Delerium – Poem) 

It’s Not So Far
To Were I Go
The Hardest Part Is Inside Me
I Need To

Just Be
To Just Be (x2)

Днес след фитнеса по обед Рени се бавеше нещо и седнах да я изчакам на пейка в градинката на между-блоковото пространство. Слънцето светеше право в очите ми. Наоколо нямаше никой… зарязах раницата, опънах блаженно крачка и облегната на ръце затворих очи… умората създава абсолютно отсъствие на бъгове като тревожни мисли за настъпващите промени. И така, докато заплуваха шарени петна и започнах да чувам прибоя… в един момент усетих, че пътечката пред мен е станала като булевард. От къде се взеха тия хора… така беше мин. зима на брега до МВР станцията. Пак толкова топло, аз седнала на скаличка до самия бряг, а водата ме заобикаля при всяко морско вдишване, наоколо никой… дори следите в пясъка бяха малко… потънала в безвремие отварям очи по някое време и забелязвам как са ме наобиколили 3-4-ма разсеяни туриста, влюбени в морето. Дали в такива моменти излъчваме нещо по-особенно… май само над някоя тясна скала до морето бих могла да се усамотя.

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Required fields are marked:*

*