Нов раздел

Тая седмица ми е доста омотана, особенно след вторника когато глътнах двойна доза адреналин – от една важна среща, та до зъболекар и вечерта не си стоях на краката. А вчера с прискърбие узнах, че служебните ни нотбуци с които ще се облажим, няма да са Toshiba, а PB… уж 2-рите в ниския клас били по-леки, ама защо ли на мен не ми звучи добре тази идея. Но кой ли пита низшите плебеи;)

… та от дума на дума, днес си направих нов раздел в дневника “Славни пътеписци”. Причина 1 – увличам се по пътеписи от времето, когато четох историята на Тур Хеердал и неговия кораб Кон-Тики. Пробвала съм да пиша, но нещо бързо ми отлита музата. Причина 2 – със своя цветен стил Цветката заслужава цял раздел, дори да не открия други от нейната величина;). Причина 3 – преди 2 дена открих смел пътеписец, достоен за този раздел, при това неочакваното откритие е в лицето на моята връзка с канадския eBay и стар приятел (C200). Неговият стил е също така цветущ и жизнерадостен, полезен и преливащ от богато онфо около всяка зебежителност и останах доста изненадана как е успял да бъде в час с новините из тези екзотични местенца дето е пребродил. Да не говорим след колко време го е писал и впечатленията не са изфирясали от главата му. Шапка му свалям – завидях чистосърдечно. При такава обиколка сигурно нямаше да ми стигнат 2 външни диска към щракалката.

Който има нерви да чете – “South East Asia или Дотам и Обратно“, аз се накефих максимално с една едвам изтърпяна почивка м/у постовете.

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Required fields are marked:*

*