Между изгревът и залеза

едно безкрайно oчакване и сън на пресекулки. Защото е мъчително. Не резултатът, а това след него. Времето за настройка. Тест за гъвкавост и оцеляване. Обаче днес едната добра вест я получих с 2 дена закъснение. Утре ще дам отговор. Очаквания. Днес се заплетох като странника Монк в отговора и казах, че ще помисля. Изпълниха ми скромните изисквания, а аз отвърнах, че ще помисля?! Ето защо Монк супер ме изкефи и следя тоя сериал, както и новите серии на “От местопрестъплението: Маями” по Нова. Направо от сериал на сериал. За другата добра вест чакам. Но имам странно усещане, че ще я дочакам… когато. Третата добра вест е, че Иван спомогна за по-манияшки етап във фотографските ми щения – ЛЕНТАТА! Благодаря!:)

Вчера пропътувах огнен изгрев и залез, а японското по размери слънце направо заслепяваше. Представих си, как моля псуващия пишман шофьорите колега да отбие за 2 кадъра… хахах. Ледени пръсти и течащ нос. Мразя да се разболявам. Направо ми писна да повтарям. А трепетликата ми пречи за стабилността на кадъра. Очите явно ми се премрежват от студът и предната неделя, щракайки около папския нунциат съм опропастила едни графити, гарнирани с паркирана кола. Ще се наложи пак да ходя.

Филми отлежават, музика непроменена от 2 седмици. Затишие пред буря. Ядът замествам с усмивка. Сякаш за пръв път в живота ми имам осезаем интуитивен контрол над  част от бъдещето.

Chat of the day: “Какво значи да ти побелее езикът?”;)

Key moments: работа, очакване, отчет, фотография, вест, мини еклери, визуален речник, червено

Refrain: Magic Sense (Chilled C’Quence) without words

16 Comments

 1. От местопрестъплението – Маями са стари серии, Ети – явно не си ги гледала предния път :) Междо другото сиа съм се зарибил на тая игра – мноо забавно да си CSI – макар геймплея да не е най-добро постижение – забавно е:) Хмм… игри не бях играл от 10 години… ко ми става на дърти години :)

 2. Eti

  хехех, сигурно си прав. В къщи се теглят новите сезони и съм се омотала яко в сериали;)

  Как е играта? Аз не съм много-много геймър, само по едно очо мятам да съм в час със заглавията, че все някой ще поиска това онова. Блазнят ме красиви куестове – като Сиберия:)

 3. Аа.. Краси от варна беше писал за Сайберия във фото-форума, та се запалих и с жена ми един уикенд не се мръднахме от лаптопа – по 11 часа на ден игра напраихме и я врътнахме втората част – ЖЕСТОКА ИГРА. И от нея ми се възроди геймърстването. Инак тва CSI са си куестове пак, ти си rookie в даденото управление (има си за маями, ню йорк и лас вегас серии), ся играя Маями – Хорейшио ми е шеф … та ходиш зимаш следи, отпечатъци, днк анализи правиш… разпити – абе малко е тъпо щото много ясно личи, че неможеш да излезеш от сценария, който са ти направили издателите… ама се пак има някаква тръпка… пък предполагам с развитие на технологиите и геймплея с изкуствен интелект – тоя тип игри ще станат супер… ще видим – сигурно до тогава или ще ми е писнало – или вече ще съм си купил Мак :)

 4. Тарзан

  Надявам се другите две новини да ти донесат повече радост от новият стар фотоапарат. За мен е удоволствие да намеря подходящ подслон за моите боклучки дето събирам.

 5. Eti

  Ясене, много красива игра така е. И двете части. Аз преди месец запалих братото за Medieval Total War:). Гейм-фирмите дърпат все по-напред с графиката, което пък разказва финансово играта на всяка следваща хард-система за игрички. Ще ги видя аз тия CSI:))). Хехе не знам аз за Мак, ама изкуствения интелект ще е повсевместен и това май хич не е на добре. Гатака ако помниш…

  Иване, едната новина получих и ми се струва е добра. Ще сменям работата, че ми писна 4г. на едно място. Трябва движение да има. За другата още чакам, че тя е фотографска ;). Един рядък обектив чакам да ми намерят. А за третата… хич не е боклучка твойто апаратче. И е на едно ниво с работата като тръпка;). Така, че много се радвам да я подслоня.

 6. "мило момче"

  А, червеното какво е? И…”Chat of the day: “Какво значи да ти побелее езикът?”;)” – тук сложила ли си кавичките където трябва или не?

 7. Eti

  хехех, значи симптом за червено гърло. От малка си знам, щото много съм боледувала. При мен 60% от годината ми е обложен езика. Малко газирано и айде. Супер кофти като имаш замръзени сливици (това не ти трябва да знаеш каква инквизиция е).

  Червено – освен гърлото и блога, обувките и пуловера, настроението – т.е. денят е оцветен в червено;). Ти нямаш ли цветни дни?

 8. Хорейшио

  Е как…имам…В алергията…сенната хрема… дали пак са замесени сливиците…и по-точно третата…много е кофти, да знайш…тогава цветът е бял…заради пухчетата от тополите…понеже ТЕ и СЕМЕНАТА от тревите ме почват за около седмица…както и да е…Юздравявай!

 9. Хорейшио

  Понеже Уранжевия ти блог няма ЕДИТ…ще се поправя…въпреки че е незначителна подробност…пухчетата не са виновни…те и цвета им са само символ…ЙОУздравявай!

 10. Eti

  Alex! Ти да не си се боядисал рижав като Хорейшио? Пустия му ЕДИТ. Дан ти дреме, джиткай си тук!:D
  Това с тополите е супер гадно, не че ми влияе, ама да бяха посадили липи или кестени, като във Варна – хем ще ухае на хубаво, хем по-голяма корона = повече пречистен въздух… “символ” … на какво ли?! Лятото?
  Благодаря ти! Гълтам ремантадин и смъркам мента и евкалипт.

 11. Хорейшио

  Тополите май гепат повече от (тежките) вредни емисии, изфърлени в атмосферата, от колите, ТАКСТИТАТА и автобус 72…

 12. Хорейшио

  Ще си “джиткам”, кой ще ме спре :) … и такситата даже нЕма да ме спрЯт! За изпит!

 13. Хорейшио

  Аз си имам два бора…много е гот…поняуга опъвам хамак, друг път не го опъвам, трети път с желание и мерак си посявам райграс и четвърти път една тъпа, яка и красива немска овчарка, изкопава дупка и прецаква мерака…

 14. Eti

  Хахаха, направо си го представям:). Моята овчарка Боб много ми липсва. Все се сещам за нея покрай твоето куче. И аз имах хамак преди години. Със сестра ми се изръсихме м/у две круши, не ни издържа;). Иначе във Варна край старата вила опъвахме. Неописуем кеф е:).

  Дано да си взел изпита, че такъв ад беше днес. Тия дни се сетих стъпките на валса. Хванах му цаката, без някой да ми показва. Някой ден трябва да ми покажеш някоя и друга стъпка от по-трудните;). А за тополите ще издиря инфо.

 15. Волфганг

  Изпитът….за него в новия ми блог…който си има своите плюсове…ама…не може да се редактира при постовете *;) намек* …впрочем, подкрепям “Без Бакшиш!”

  Мъ, разбир’ се….танго? Имаш ли си любим танц? Валса…в сравнение, с останалите стандартни бални танци, си е препускане в галоп и нищо повече.

  А тополите да са живи и здрави…предпочитам ги…пред мрачното време! Уффф, поне да имаше сняг…

 16. Eti

  ПОНЕ!:)))) Драсни на мейл линк към новия ти блог, че да си оправя и аз адреса в моя.

  Танго! Тангото е страхотия (все ми е в главата онова от “Усещане за жена”)… нямам предпочитания, може би защото не съм ги усетила както си трябва, но обожавам танците… и мисля, че мога да се справя:). За валса си прав, ама че тананикайки Щраус ги напипах си е направо напредък за мен… ще взема да пиша за танците, някой ден;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Required fields are marked:*

*