На Си… (из архивите на един Ангел;)

Мила, дали съм се променила… и променяме ли се изобщо, струва ми се не.  По сетивни и улавящи, но и по-силни и безкомпромисни, към себе си и тези, близо до нас. А песничката … тя е все същата, както и усмивката… безценно е че те има, прекрасна моя “врачке” виждаща в бъдещето;)))…
Наскоро ценен мой приятел ми каза, че човек би “убил”, за да бъде Мен… но аз си мисля, че друг бъдейки Мен, не би го понесъл … Мен би могъл да ме издържи само моят Аз… кармата ни обрича сами да изгаряме и да се пречистваме до следващото ниво в играта ЖИВОТ.

„For your birthday…” пише на картичката (дата, по мои спомени преди 5 години)

“Честит Рожден Ден Ети!

Много те обичаме и мислим за теб!
Нека ти разкажа за твоето бъдеще:) или поне за това как изглежда в моето съзнание. Представям си …. едно лято, което никога не свършва. Сега да се съсредоточим върху момичето – бледа фигура – наполовина ангел, наполовина дявол (а не – това било опашката на кучето), но изцяло човек. Много истинска и чиста – затова си я обичаме. Върви си по улиците  – заразява всички с усмивката си и безгрижно подритва камъчета и ако се заслушаш ще чуеш как си подсвирква песничка, която направо ще разкаже играта на някое популярно парче, защото е нейна и защото е истинска.
Ети, бъди себе си и си подсвирквай!”

Си

2 Comments

  1. Си

    Мила моя приятелко – много ти благодаря, много те обичам и да ти призная пиша това с насълзени очи……. Е разбира се всяко нещо си има своя момент, защото точно преди малко се появи спешна задача, която ме отдели на километри от замечтаното безвремие и замени леко глупавата усмивка на лицето ми с контролируемия вариант – пак на усмивка. Но е хубаво да има Моменти и ако няма какво да те връща няма да разбереш, че има много места. ……. и между другото – аз не искам да съм Теб – но бих отишла доста далеч заради Теб.

  2. Eti

    Освен да ти пратя една много топла прегръдка… за думите и за всички Моменти, които сме имали и ще имаме, често ми липсваш (онова велико варненско ядро от луди момичета, рядкост е). Точно тези Моменти ни дават стойност и осмисляне на така бързо изтичащото време м/у пръстите, и точно те ни изправят на крака, когато се спънем по пътя. Не искам да си Мен:) и те обичам, защото си Ти.

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Required fields are marked:*

*