уютният виртуален дом

Където Ти си господарят, ти владееш положението и решаваш, какъв да си и как да се разпореждаш с него. Моят избор го направих със създаването му. Януари ще навърши 2 години. Беше ми трудно да го почна, сега ми е трудно да го спра, макар и рядко да пиша понякога. Миналата седмица приключи 3-ти етап от обновяването – добра работа. Мисля, че постигнахме баланса предразполагащ вдъхновение и среда, готова да поеме споделени думи и кадри, видяни и почувствани в някакъв отрязък от живота. Нанасям се постепенно, докато го изпълня по всяко ъгълче. Остава 4-тият интерактивен  ъгъл, чието завършване с малка помощ ще зависи само от мен.

2 Comments

  1. Много красив е станал така блогът наистина, а и останалата част от сайта. Има един такъв вдъхновяващ изглед, който те настройва на творческа вълна, само като попаднеш тук. Успех с начинанията и наистина много хубаво написана статия е тази за фотографията.

  2. Eti

    Благодаря ти, дори и аз имам участие в няколко щриха с таблета;). Не издържах. Така че, вярно е. Вдъхновява. Хубаво е, когато видиш нещо, което дълго е било в теб да изскочи на светло. И пожелавам тази смелост.

    Мерси и за статията:). Радвам се, че стига до когото трябва.

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Required fields are marked:*

*