aa © 2006 . All rights reserved.

Нов парцел – нова къща

Точно така, крилцата ми укрепнаха… настъпи време и аз да отлетя от гнездото… мамо, татко… благодаря Ви! :D… шегувам се:)… всъщност момента е наистина тържествен. Направо си плаче за висок ток (дето не помня да съм слагала последните години) и черна рокля с гол гръб, задължително къса хахаха. В този вид заставам пред вас скъпи хазяин, неслучайно и случайно минаващи от тук, за да благодаря сърдечно и съобщя, че вече си имам собствен домейн (много държах да е като мое CV, макар и ужасно трудно за писане и запомняне, глуха за съвета, че ще съжалявам) и следващите дни, този блог ще се прелее на адрес:

www.throughtheyes.com/blog

Да, “през моите очи” е в етап на разработка. Ще обединява моите къде успешни, къде неуспешни стъпки, да дам израз на онази енергия, дето ме възбужда и тресе сетивата, филтрирана през призмата на душата – зрението – вътрешно или външно, явно си търси пътя и аз го следвам.

4 Comments

 1. george

  майната му на голия гръб, деколтето е по-важно!
  успех с новото име. и мен ми казаха, че ще съжалявам защото не се помни лесно, но досега оплаквания никакви, повече от 3к посещения уникални за непълни 2 месеца.

 2. george

  на новото място ще ти работи уведомяването за изчакващи коментари за модерация, явно култа са ограничили mail() в пхп-то…

 3. Eti

  О, Да! Тогава обръщам гърбът отпред :D.

  Работи и още как:). Много удобно, а и ще се оттърва от ужасно досадния спам. Не мисля, че ще съжалявам:)… упражнявам се да пиша бързо името в една тетрадка… в началото по 3-4 грешки правех, но след 100-тния път и на сън да ме бутнат – ще го спелувам:D. Истината е, че ме споходи истинско дуенде … в един ден имах в главата си името, логото и проекта за сайта. Не може да е случайно:). Като ръкавица по мярка.

  При преливането настава голяма боза, ама няма как. То и версията на WordPress е по-нова, и днес нещо не ми работеше бутонa за добавяне на линк… та ще видим тая работа…

 4. Eti

  Вече не ми е смешно, забравила бях ‘s-са в линка… айде още 50 пъти в тетрадката.

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Required fields are marked:*

*