13.12

Днес имах огромна нужда от няколко топли думи. Много рядко (защото го играя кораво;), но днес е такъв ден. Натрупване на минуси, с които трябваше да се справя в ден, в който се очаква да празнуваш. Вътрешно ми помогнаха да се усмихна тези, на които много държа и страшно им благодаря, че се сетиха за мен. Благодаря също и за прекрасния букет от Поля с бели рози и жълти гербери, за ръчно изработената хартиена настолна лампа, във форма на оранжево лале от колегите, на двете глътки руска водка, натурален сок от ябълка и един Беналгин, както и за дружното обаждане на родителите ми в хор по телефона и на останалите, които ми се обадиха с топли думи – Си, Жоро, сестричка, брат ми. Надявам се, няма да ми се разсърдят, че ще запазя хербарий от усмихващи и топли пожелания в дневника (хапче за студени дни):

“Haaaaappy biiiiiirthdaaaaay tooooo youuuuuuuu,
haaappy biiiiiirthdaaaaay tooooo youuuuuu,
haaaaappy biiiiiirthdaaaaay deeeeeear Mari-Etiiiii,
haaaappy biiiiirthday toOoOoOoOoO youuuuuuuuuu!

То кво да ти пожелае човек…. умееш да си създаваш свои собствени светове, да ги манипулираш в твоя полза… абе… добро дете си…..всичко е на твоя страна и рано или късно всичко ще си дойде на мястото… “

Алекс

“Създавай мечти в живота си и давай живот на мечтите си”

Цвети

“Ами честит да е мила! да си много здравичка, усмихната, целеустремена (най-вече към небесата), да извират красиви неща от ума и изпод пръстите! Да си обичана (каквато си ;о), да си провокация и предизвикателство! и то не само днес, а всеки ден! :о)”

Алекс

“Да си здравичка, мила и всичко друго ще го бъде!!! Всеки минус може да стане плюс – трябва само да изправиш една чертичка вертикално…”

Ирка

Честит ми Ден!

4 Comments

 1. Едно “честито, жива и здрава” от онлайн-познат ;) Малко на “патеричка”, но все пак — всичко най! Бъди щастлива! :)

 2. Eti

  Благодаря ти Ясене:)! Да ти се върне двойно:).

 3. жива и здрава да си!
  няя ми са сърдиш за едномесечно закъснялото пожелание, ама пък … е още едно :)

  дано ти е още по-успешна и новата година…

  п.п. как с един куршум за 2 празника те поздравих ааа…

 4. Eti

  Много благодаря!:) С Коледата стават дори 3 заека;).

  И ти да си здрав и много приятни изненади за 2008…

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Required fields are marked:*

*