Dream of You

и Shiller. Опасно заразно. Като посегна към него и loop mode-a е вече настроен. Зимата, в главата ми бе представата за заснежен планински път, черна бърза кола, музика на мах и липса на грам мисъл и така поне половин час. Е сезонът се смени и сега пътя е зелен, през нежните листа проблясва слънцето, а мислите са в багажника на тъмно.

И като казах loop mode се сещам, че от няколко месеца се въртят едни и същи именa – Buuren (2.4GB доста богата дискография, едвам я опазих да не се трие от нотбука, щото софта на баща ми за Волвото гълташе GB-ти кат ламя, а и какво било това “туп ту туп, туп ту туп”, еднообразно такова) с така любимите ми А State of Тrance ’04, ’05, Shivers, 76, Transparance и някои ASOT-и са ми чудесен фон за работа и сърфиране (vocal trance-а пък ме завърна приятно към старата ми страст – техно музиката и почти всички нейни подразделения, които няма начин да слушаш мирно в къщи, в Комикс Клуб, Червило или Фейс… Moby, Ray of Lite на Madonna, Ollive, Orbital…), Paul Van Dyk, Oakenfold, B. Benassi, R. Sanchez, Faithless. Последните (клиповете им също са мания) се подвизават дори в проекта за световна музика 1 Giant Leap от серията проекти Spirit of Baraka.

Enigma за вглъбяване и потапяне, Enya за релакс преди заспиване, с усмивка … а само преди няколко месеца слушах твърд рок и класика.

Хубавата музика, не мога без нея… Като се замисля в богатата колекция имам от всеки стил, на една ръка разстояние… и когато ме обхване вълната съм готова да задоволя глада.

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Required fields are marked:*

*