Sybota&Nedelq

Е пак отлетяха адски бързо. Докат си събера аксесоарите за Pentax-a, видя с брат ми, уплашим компа му дет не тръгва, след като го изостави цяла седмица сам докато беше на обучение във Виена. Видях се с него в О’Шипка. Напускали ново меню с бабини постни манджички (а тамън ги бях позабравила щот развалиха пиците, тях си ги похапвам в Авалон – мноого добра бирария с мистична рицарска атмосфера и най-добрата пица със сирена в София+тъмно столично, щото не навсякъде го има;), а няма друго като него). Оказало се, че във Виена доста неща по-йовтинки от Софето, тъй амчи, за Европа сме били тръгнали, а по цени направо сме си там.

В Недeля пак станах късно. Туй късно лягане дет практикувам ич не е добре (и последната вечер спах само 2 часа, а на всичко отгоре помня какво сънувах и сега ми е супер уморено). Докат се изтупам от съня, пия кафе и осъзная що запецна апаратя с мигащо AV hahaha, пропуснах да пощракам със Светло и Цвети  в зоологическата (ама пак ша отидем, Цвети ми обеща). Сетих се преди няколко години като ходих лятото там, имаше много бетон, страшно голо, доста затворени клетки и сърцераздирателни гледки, като леопард с раздрана и кървяща лапа. Да ти се дореве, камо ли да щракаш с апаратя. Незнам за къде сме тръгнали, ама някой беше казал, че нивото на една нация си личи по отношението към животните. Стига ми да погледам малко Animal Planet и Discovery, и да направя паралел със скандалите с родното здравеопазване, за да ме халоса шамара, че живея в държава – клоака, дето се борим за съществуване със зъби и нокти.

Станах почетен член на клубът Lowepro с/у членска вноска от 91лв. с ДДС и побързах да организирам членство и на сестричка, наследяваща сапунерката, като и взех от магазин за 1EURO (и Lowepro?!) доста добре организирана и подплатена чанта за 4лв. Няма да разсъждавам за надценки и печалби, че ще си разваля кефа.

Отново е ПОНЕДЕЛНИК, ама тежък ден ще е… като добавим и смяната на времето…

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Required fields are marked:*

*