Chaos Theory (2008)

CHAOS THEORY e чудесен и забавен филм, който наистина ти припомня, че може да се гледа с усмивка назад и още по-голяма усмивка напред. Защото мъдрите хора, точно така гледат на живота. Знаейки, че най-важното нещо, което настройва неговия ритъм е не Времето, на което да бъдем вечни роби, а …

“Чувал ли си за теорията на хаоса, Ед? Tова е наука. Тя изследва скритите модели в хаотичните системи. Климата, океанските течения, кръвният поток, такива неща. Малко неща са по-хаотични от ритъма на човешкото сърце. Забързване, забавяне. Красиво лице, изкачване по стълбите. Постоянно се променя в зависимост от това какво се случва. Капризен кучи син. Но под повърхността на тази бъркотия всъщност има модел. Това е любовта. Най-важното нещо за любовта е, че решаваме дали да я дадем и решаваме дали да я получим. Което я прави последното произволно нещо в цялата вселена. Тя превъзхожда кръвта, тя превъзхожда измамата, и цялата мърсотия, която ни прави хора.”

2 Comments

  1. Критик

    Възхитих му се на човека…много философски постъпва. Чудя се дали на този етап бих постъпил така в идентична ситуация…май не. Хубав филм!

  2. Eti

    :) човека знае какво иска – иска си живота:)… когато се бориш, въобще не знаеш до къде ще стигнеш, затова не се заричай;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Required fields are marked:*

*