варна, филми, климатик и карамелизирани пуканки

Определено излязоха по-хубави от солените (особено, ако внимаваш как държиш кофичката). И кафе със сметана. Така изгледахме 2 цифрови прожекции в последния нашумял шопинг-музей. И си заплюхме 1-2 филма за следващия месец.

The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor’08

Не – за филма и климатика (позамръзнах малко). Не гледах Мумията2, не гледах и Индияна Джоунс4. Кротко щях да пропусна и това мултиплициране, но уважавам приятелите, които уважават моя вкус;). Иначе залата беше пълна и почти всички много се смяха.

Да – за залата, местата, пуканките и капучиното.

Wanted’08

Да – за Бекмамбетов, Джоли и всичките знайни, и незнайни луди руски дизайнери, сътворили за малко пари страхотните ефекти. Определено този по-горе ми е любим. Да, дори за “Городецки” от Дневна стража, Нощна стража. Да, за саундтрака, капучиното, KFC, климатика и залата. Която беше почти празна, което не ме изненадва. Не знам, какво е представлявал комикса, но руския прочит определено ме изкефи. И след нетърпеливо изглеждане на перфектно качество в къщи, определено исках голям екран. Съжалявам за тези, които не са го харесали и Жоро, който беше болен и му изгоря билета:(. Не мога да им помогна. Забавлявах се страхотно.

Не – последна прожекция в 19.20. 40мин. път през доста горещ летен ден.

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Required fields are marked:*

*