Define your own look

Кризата някак изостри желанието на производителите да ни спечелят за клиенти, давайки ни шанса да участваме максимално в процеса, да направим една вещ уникално наша. Apple бяха сред първите, предлагащи да надпишем своя ipod, поръчвайки го онлайн. Така заедно с отличителния шантав цвят, тази вещ става специална за нас. Наскоро покрай покупката на спортни обувки, забелязах, че и друг култов производител Converse, дава възможност избирайки от доволно количество модели, да направим от любимите си кецове уникална комбинация от цветове, касаещи 9 части от обувката, като за връх на сладоледа е предвидена personal ID щампа. Aspoke е един от производителите на notebook skin, които не само имат селектирани по теми забавни силиконови покрития за капаците на преносимия компютър, но и глезят клиента до край – искаш твое фото на капака? – заповядай, имаш го! Скинчетата не подминават и друга култова вещ като iPhone.

Като на шега решавам да се разровя в интернет на тема “customise” и какво да видя – моята слабост от детските ми години бонбонки M&M’s, по времето когато бяха щамповани с личица с различни емоции, а след това отгоре пишеше просто m&m и ме разочароваха, сега дават възможност да си подбереш и цветовете, и щампата, и опаковката.

Ето това очаквам, като краен клиент – гъдел от производителите, който да позволи да направя любимата вещ уникално моя ;), като обувка по поръчка.

Chat of the day: customise.com – скинчета и темички за десктопа от 98′ насам; животът е шарен – фолклорни фестивали; между матрицата и живота отвън – какво ни зарежда и дава късчета щастие

Key moments: цветове от дъгата, аромат на кафе и мюзли, слънчеви зайчета и перести небесни влакчета

Refrain: world ethno music

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Required fields are marked:*

*