Energy Body

Няколко странни и силни усещания от вчера, както и последвалата реакция на тялото ми ме доведе до почти стресова ситуация и паника, определяне на час при познат лекар в Пирогов и доста въпроси. А знам, че всеки стрес, пък бил той и малък, оголва най-слабите места в имунната ни система и отключва латентни заболявания.
Защо все отлагам да свърша някои неща от години. Знам, че Тя е част от мен и да я използваме и усъвършенстваме, ни е заложено по природа. От както се помня съм убедена, че Човек е система от съвършенно съчетание на 3 компонента – тяло, ум, душа. И тази система преди хиляди години е била в състояние да се самовъзстановява. Сега отново се учим, залагайки на нашата интуиция и припомняне на методи, пренесени и съхранени от древността (така лесно заклеймени като “бабини-деветини”). Дисбаланса в тези 3 компонента води до изтощаване, заболяване, дори до активизиране на “случайни” събития, които ни подтикват да се наблюдаваме… какво се случва в нас и с нас. 
Миналата година имах късмета да се запозная със скенар терапията, а чрез Мариета до мен стигна и книгата на Дона Идън. До вчера бях използвала само някои бързи методи за поддържане в кондиция, но при стеклите се обстоятелства се наложи да вкарам в действие всички точки и меридиани, до които успях да стигна и да обходя. След близо 40мин. големия оток около лимфните възли бе намалял, а след час нямаше и следа. И Росен днес не можа да каже нищо, ест…. ако пак се случи – при него веднага. Но сега ми е супер умотано, главата малко тежи и се досещам, че просто вчера са избили бушони. Е борбата продължава, дори на работа. Отказвам да пия лекарства, а и обстановката в Пирогов е страшно подтискаща. Няколко посещения там и не само от бабини деветини, китайски хватки, билки и финна енергия ще почнеш да разбираш, ами от всичко дето доказано помага и те държи далеч от подобни зловещи заведения.
Преди известно време мой познат след операция престоя 2 месеца в болница. След което сподели, че не толкова от заболяването има да се възстановява, а от психичното и емоционално натоварване от престоя там. И възстановяването му отне над половин година.
Човекът е крехка система подложена на стрес, замърсяване и редица фактори, над които нямаме власт. Ако не я научим как да бъде силна, ще опрем пак до класическата медицина, която ще лекува последиците, но не и причините.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Required fields are marked:*

*