_IGP1138_s © 2009 . All rights reserved.

Christmas Time

Ухае на канелено дърво и изпълнява желания. Отваряш кутийката и нашепваш тайнично всичко съкровенно, което се е таяло в теб цяла година. И да са повече мечтите, кутийката е малка вселена за съкровища, които ще се случат, когато му дойде времето… иии, ако много си слушал и помагал :).  А сърцето, изпълнено с доброта, благодари за всичко хубаво, което се е случило и с усмивка гледа към следващата година.

Гледайки филма Avatar се чудих дали “добротата” е вече в червената книга и наистина я тъпчем с лекота, загърбвайки най-човешкото в нас. Защото просто така се оцелява по-лесно. Доброто иска жертви, иска споделяне, надмогване на дребничките страсти и желания. А е толкова красиво, да го усетиш живо и туптящо, в близките хора около теб, доказали го по един или друг начин, специален за теб. Така че, благодаря за това… за специалните моменти и емоциите. Защото, отвъд така или иначе, не ни е позволено да пренесем нищо друго, освен преживяното.

Chat of the day: албумът на Стинг ми напомни, че ако работиш усърдно за това, което ти се отдава, в един момент ще имаш лукса, да си позволиш да твориш лимитед неща, за свой кеф… стига да не е достатъчно късно. Аз по-скоро съм привърженик на баланса. Изспуснатите моменти не се връщат.

Key moments: imax и avatar ще ни побъркат, най-якия филм от една камара време, възхитена съм

Refrain: Avatar OST, Sting Winters Night

2 Comments

  1. Успешна нова година желаем, както и повече “лимитед” неща :)

  2. Eti

    О и на теб Ясене! :)

    Истината е в “лимитед” нещата хахах :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Required fields are marked:*

*